Sea

 • 7 dagen roadtrippen door Kreta

  Sep 24, 2019 by Yvet
  Kreta is een ideaal eiland om een Roadtrip te maken. In Mei zijn wij naar Kreta gegaan en hebben acht dagen lang een Roadtrip gemaakt over het eiland. In deze blog ga ik je per dag vertellen wat we hebben gedaan. Zo kan jij ook jouw inspiratie op doen voor je Roadtrip op Kreta.
 • 9 natuur spots van Kreta

  Sep 22, 2019 by Yvet
  Kreta is het grootste eiland van Griekenland en heeft talloze leuke plekken om te bezoeken. Iedereen houdt van andere dingen en zoals jullie nu waarschijnlijk wel weten, hou ik heel erg van de natuur. In dit artikel heb ik voor jullie negen hotspots in de natuur op een rijtje gezet, welke je echt niet mag missen als je in Kreta bent. 
 • Het mooiste strand van Kreta

  Sep 16, 2019 by Yvet
  Kreta is het grootste eiland van Griekenland en heeft daardoor ook talloze mooie stranden. Iedereen kent wel de bekende vakantiebestemmingen zoals Chersonissos. Hier vind je vaak georganiseerde strandjes waar je wel goed kunt liggen maar verder is het niet echt boeiend. Verder zijn er talloze mooie stranden te bezoeken zoals Balos beach, Falasarna, Chrissi eiland en Vai beach. Echter is er een strand welke echt het mooiste is. In dit artikel zal ik je vertellen welke dat is. 
 • De leukste hotspots van Zakynthos

  Sep 15, 2019 by Yvet
  Zakynthos is een klein eiland maar boordevol te gekke plekken om te bezoeken. Er is echt voor iedereen wat te doen. Zelf ben ik een natuurliefhebber en heb ik echt genoten van mijn korte trip naar Zakynthos. In dit artikel heb ik de leukste hotspots van Zakynthos op een rijtje gezet. 
 • de Caretta Caretta zeeschildpad

  Sep 14, 2019 by Yvet
  In Griekenland en dan met name bij Zakynthos, leeft de Caretta Caretta zeeschildpad. De Caretta Caretta zeeschildpad is een bedreigd diersoort. De voornaamste reden waarom zij aan het uitsterven zijn ligt aan het toerisme in de landen waar de Caretta Caretta zeeschildpad voorkomt. Wij zijn dan ook van grote invloed. In dit artikel zal ik wat meer vertellen over de Caretta Caretta zeeschildpad en hoe wij kunnen bijdragen aan hun veiligheid. 
 • De zeven mooiste stranden van Zakynthos

  Sep 08, 2019 by Yvet
  De stranden van Zakynthos zijn allemaal erg mooi maar ook super druk. Je kan dan ook niet verwachten dat je alleen bent op het strand. Met name op de plekken waar de zonbedden te vinden zijn, is het echt druk. Als je iets verder doorloopt kom je wel op plekken waar niet zo veel mensen zijn. Wil jij weten welke stranden er allemaal zijn op Zakynthos? In dit artikel kan je meer lezen over de zeven mooiste stranden van Zakynthos.
 • Schildpadden spotten in Zakynthos

  Sep 07, 2019 by Yvet
  Het was weer eens een regenachtige dag in Juli terwijl het volop zomer zou moeten zijn. Ik pakte mijn mobiel en dacht laat ik toch eens op Skyscanner kijken of er toevallig nog leuke vliegtickets te verkrijgen zijn. Geen idee waar ik heen zou moeten gaan, zolang de zon maar scheen en het goed te doen zou zijn voor een lang weekend weg, typte ik bij het vakje ‘naar’ het woord overal in. Wanneer je dit doet, zoekt Skyscanner op alle locaties. In eens zag ik de optie Zakynthos met echt optimale vluchttijden,